Landskrona BoIS kan idag meddela att Karl-Johan Olsson anställs i rollen som klubbchef. Kalle kommer senast från en mångårig sejour som klubbchef i Eskilsminne IF där han varit starkt bidragande till klubbens fina utveckling, både på och utanför plan.

Ordförande Anders Ekblad

– Vi är mycket glada över att kunna hälsa Kalle välkommen till BoIS. Hans arbete i Eskilsminne är väldigt imponerande och vi är övertygade om att han är rätt person för tjänsten.

– Under rekryteringsprocessen framgick det tydligt att Kalle delar vår syn på värdet av långsiktighet och att arbeta utifrån en tydlig strategi. Samtidigt har Kalle erfarenhet av klubbchefsarbete och kommer kunna bidra med nya perspektiv kring hur vi jobbar med olika frågor.

Kalle har erfarenhet från de flesta rollerna i en fotbollsförening och verkade som både tränare och sportchef innan han tog över klubbchefsrollen i Eskilsminne IF. Under hans ledning har klubben haft en imponerande utveckling i både ungdoms- och seniorverksamheten. Dessutom har Kalle varit starkt bidragande till att etablera Eskilscupen som en av Sveriges största fotbollsturneringar.

Tillträdesdatum för Kalle är ännu inte bestämt men kommer att ske någon gång i början på nästa år. En närmare presentation av vår nya klubbchef kommer.

Vi hälsar Kalle varmt välkommen till randigt.