Det är med iver och entusiasm som vi kan förtälja att Philip Andersson förlänger sin maratonlånga karriär i Landskrona BoIS med ytterligare ett år. Minst. 

Vår kapten debuterade i A-laget redan 2008 och återfinns numera på topp 10-listan över randiga spelare med flest matcher genom historien. En oerhörd bedrift som gör honom till en minst sagt unik personlighet i dagens ombytliga fotbollsklimat.

En randig ikon som varit BoIS trogen genom karriären. Sådana ska man vara rädd om och att vår relation fortskrider värmer det randiga hjärtat. 

Philip har haft en säsong som inleddes starkt, kulmen nåddes i och med derbysegern hemma på Landskrona IP, men som fick ett abrupt slut då hälsenan rök i maj. En skada som hållit Phille borta från fotbollsplan under resten av säsongen men han är nu tillbaka i träning och säkerligen gruvligt revanschsugen till kommande säsong. 

Billy Magnusson om förlängningen

Det känns väldigt bra att relationen med Philip fortsätter. Alla vet vad han betyder både på och utanför plan. Fram till sin dråpliga skada gjorde han dessutom en av sina allra bästa perioder i BoIS och jag är övertygad om att han kan komma tillbaka till den nivån nästa säsong. 

Också skönt att vi behåller en av våra trotjänare. En genuin BoIS:are som skapar stabilitet samtidigt som han lyfter vår miljö med sin personlighet. Det märker man nu när han är tillbaka på träningsplan, hans sätt att vara och leda är väldigt viktigt för hela gruppen. 

I och med förlängningen fortsätter Philip Andersson att vara en raritet i en fotbollsvärld där bara en handfull andra spelare mäktar med att uppvisa samma lojalitet. Vi gläds åt att fortsätta resan tillsammans med VÅR kapten.