Årets sista helg med Superettan-fotboll stundar och vi hälsar er varmt välkomna till morgondagens serieavslutning. Landskrona BoIS avslutar hemma på IP och för motståndet svarar Örgryte IS.

Avspark 15:00 och biljetter till epilogen hittas via länken:

https://landskronabois.se/biljett/

Sveriges äldsta fotbollsförening har verkligen kniven mot strupen och inför omgången innehar laget en av placeringarna som innebär degradering utan att passera kval. Det är bara seger som gäller för att nå upp till en kvalplats och då måste samtidigt resultaten gå ÖIS väg.

Inför förra omgången valde Jeffrey Aubynn att avgå, till följden av svaga resultat, och in kom ÖIS-legendaren Sören Börjesson. Hans inträde gav energi då laget gick vinnande ur den senast matchen, hemma mot Västerås SK. 2-1 till sällskapet som därmed fortsatt har möjlighet att säkra en plats i elitfotbollens salong.

Laget saknad Viktor Lundberg som är avstängd.

Landskrona BoIS spelar dels om placeringar, dels om att avsluta med den randiga flaggan i topp. Den senaste matchen är ingen belåten med och nu hoppas vi att laget studsar tillbaka ordentligt i avslutningen. Våra ränder har fortsatt chans att nå femteplatsen och om laget lyckas med det kvitterar man ut väl godkänt.

Johan Rapp saknas då han är avstängd. Philip Andersson, Alec Brandt Erlandsson och Samuel Burakovsky likaså. Däremot är Erik Hedenquist tillbaka i matchtruppen igen vilket vi gläds mycket åt.

Truppen:

Trupp: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Samuel Kotto, Gustaf Bruzelius, Edvin Dahlqvist, Robin Dzabic, Frederik Ihler, Adam Egnell, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, David Edvardsson, Jesper Strid, Rasmus Wendt, Xavier Odhiambo, Max Nilsson, Emil Lindman, Sam Hegdal, Kofi Asare.

Avspark 15:00 på Landskrona IP och vi hälsar er alla randigt välkomna en sista gång denna säsong.

Framåt randigt!!