Landskrona BoIS hälsar Rassa Rahmani varmt välkommen till våra ränder. Försvararen kommer senast från Dalkurds FF och har skrivit på ett avtal som sträcker sig över 2026.

De tre senaste säsongerna har spenderats i Uppsala där Rassa varit en bärande spelare. I år spelade han i samtliga matcher och bar dessutom kaptensbindeln. Under fjolåret, då Dalkurd spelade i Superettan, deltog han i 28 matcher och är därmed välbekant med den nivå som nu stundar.

Det är dock BK Olympic som är moderklubben så det är en skåning som nu alltså återvänder till vårt sydliga landskap.

I Rassa erhåller Landskrona BoIS en stark karaktär med sylvass vänsterfot. Egenskaper vi eftersökt till lagbygget 2024.

Billy Magnusson om säsongens första nyförvärv

I Rassa får vi en vänsterfotad försvarsspelare som är användbar framförallt som mittback men även som vänsterback/wingback. Vi har följt han under ett par år och när det nu passade bägge parter så är jag glad att vi fick signeringen på plats. Att han dessutom levererat på vår nivå tidigare och har fina ledaregenskaper ger en bra känsla. 

Vi hälsar Rassa varmt välkommen till Landskrona BoIS!

Foto
  • Melker Bengtsson