Landskrona BoIS har skrivit ett treårsavtal med MaxMed Mohamed som därmed ansluter till randigt från FBK Balkan i Malmö.

Mittfältaren har gjort en närmast kometartad karriär då han gått från spel i division 4, via division 2, till BoIS och Superettan på drygt ett år. MaxMed utmärkte sig i DM-matchen mellan BoIS-Balkan tidigare under säsongen och fortsatte sedan att imponera när han provtränade med A-laget för ett par veckor sedan.

Nu är det alltså Landskronas ränder som gäller och vi ser mycket fram emot att ta del av den spelskicklige mittfältarens egenskaper på permanent basis. BoIS-publiken kan förvänta sig en teknisk allround-kunnig mittfältare med goda kvaliteter både försvarsmässigt och i offensiven. Han är dessutom duktig med båda fötterna.

Billy Magnusson om förstärkningen

Vi har följt Max´Med noggrant under hösten. Han har intressanta egenskaper och hans driv att hela tiden vilja utmana och utveckla sig själv gör att han passar bra in i vår träningsmiljö. Vår förhoppning är att han blir ännu ett exempel på en spelare från närområdet som tar steget från lägre nivå och utvecklas till en elitspelare i Landskrona BoIS. 

MaxMed själv ser mycket fram emot den nya utmaningen

Det känns nästan surrealistiskt att jag har fått den här chansen. Det är inte många som får en sådan möjlighet och jag ska ta vara på den. Jag är tacksam och glad över Balkan och alla som trott på mig, samt min vän Basam, och mitt motto just nu är: om jag kan så kan alla.

Jag längtar redan till januari och att få dra i gång ordentligt.

Landskrona BoIS hälsar Max´Med varmt välkommen till klubben och önskar honom lycka till i den randiga tröjan.

Foto
  • Melker Bengtsson