Landskrona BoIS hälsar Victor Karlsson varmt välkommen till våra ränder. Mittfältaren kommer närmast från Varbergs BoIS där kontraktet gick ut inför 2024. Avtalslängden är tre år.

Moderklubben heter Onsala BK och Victor, som är född 2001, har också hunnit med att representera Norrby IF. Han har över 50 allsvenska matcher på meritlistan och kommer till det riktiga BoIS med värdefull erfarenhet från svensk fotbolls främsta finrum.

I Victor får Landskrona BoIS en spelare med god spelförståelse som dessutom förfogar över en delikat vänsterfot. Egenskaper som eftersökts till årets lagbygge.

Billy Magnusson om nyförvärvet

Victor är en hårt arbetande mittfältare med spännande egenskaper som jag tror har stora förutsättningar att lyfta någon nivå hos oss.  En spelare som är beredd att investera mycket för att utveckla både sig själv och laget, vilket gör att han passar perfekt i vår miljö. Att han dessutom presterat på en högre nivå under ett par säsonger är ett plus i vårt truppbygge. 

Victor gör sin första träning med Landskrona BoIS på måndag, i samband med träningspremiären för både dam- och herrlaget. Den startar 18:00 vi hoppas att många kommer upp och hälsar både honom och övriga spelare välkomna till den nya säsongen.

Vi önskar Victor stort lycka till i den randiga tröjan.