En ny matig helg har genomförts för vår akademi. Jämfört med förra helgen, som nästan uteslutande slutade med BoIS-segrar, var det lite mer mixade resultat den här gången. Det är dock prestationerna som räknas och vi kan konstatera att matcherna var jämna vilket alltid är att föredra.

P19 2-3 Roskilde (B)

BoIS stod upp bra i första och ledde med 1-0 i paus. Detta efter ett fint mål. I andra halvlek fick vi inte riktigt grepp om danskarna i deras speluppbyggnad. Detta kombinerat med slarv på fasta situationer, där de bland annat gjorde två mål, innebar att Roskilde till sist vann.  

Generellt sett en bra ansträngningsnivå på samtliga spelare under hela matchen.

P17 0-0 Helsingborg (H)

Tuff match där vi hade problem främst i början och slutet av matchen, men där vi samtidigt var klart bättre i matchens mittenfas. HIF missade straff i sluminuten och resultatet får nog anses vara rättvist.

P16 1-1 Trelleborg (H)

Andra halvlek klart bättre än den första. Underläge i paus som vi hämtade hem.

P15 2-2 Helsingör (B)

Första matchen för året spelades i Danmark. En godkänd insats, speciellt med tanke på att det var premiär, där samtliga visade upp sig.

P14 3-2 Öster (H)

11-manna, vilket är lite ovant, som spelades i tre perioder. Första kommer vi inte upp i normal standard, lite bättre i andra och klart bättre i den avslutande tredjeperioden. Då vi vänder också matchen.

P13 0-4 B93 (H) och 4-2 mot B.1903 (H)

Första 11-mannamatcherna någonsin. Tuff match mot B93 som var klart bättre. En helt annan insats mot B1903 med stort spelövertag och en seger som närmast var i underkant.

Ny vecka, nya matcher!