Landskrona BoIS söker inför säsongen 2024 entusiastiska volontärer som vill vara med och stärka vårt team kring matcharrangemangen i Superettan. 

Med herrlaget i elitfotbollen ställs höga krav på våra matcharrangemang och vi är beroende av engagerade människor. Därför behöver vi nu utöka vårt fantastiska team med personer som vill bidra runt våra matcher. Att vara en del av matchorganisationen är för många en höjdpunkt i veckan, där man kommer nära fotbollenoch blir en del av ett skönt BoIS-gäng i bästa gemenskap.

Vi söker olika roller i form av kioskpersonal, shopförsäljare, entrévärdar och publikvärdar. Varje individ och varje roll är av stor betydelse för att helheten ska fungera för en positiv publikupplevelse.  

Välkommen på ett öppet möte där du får mer information om hur du kan engagera dig i föreningen. 

Som volontär kring våra matcher bjuder vi på fika, inbjudan till årlig funktionärsfest/sammankomst och ett årskort. För att ta del av detta och vara i teamet behöver du minst delta på 8 matcher eller fler under säsongen i Superettan.

Du får: Gemenskap, mat- och dryck, inbjudan till årlig fest och årskort. 
Vad vi kräver: Att du ställer upp minst 8 av våra 15 hemmamatcher i Superettan. 

INBJUDAN TILL TRÄFF

Var: Restaurangen på IP
När: Måndagen 4 mars 18.00 (ingång i stora grinden vänster om Karlslundsbadet)

Har du inte möjlighet att komma men ändå är intresserad? Kontakta Kalle Olsson på kalle.olsson@landskronabois.com