En ny helg med Akademin har genomförts och våra yngre förmågor har bjudit på både underhållning och bra resultat.

P19

BoIS 3 – 0 Falkenberg (h)

Tuffa förhållanden där BoIS, utan att göra en rakt igenom klockren insats, var det bättre laget. Dessutom tre fina mål.

BoIS 2 – 1 Torn (b)

En match där många yngre gavs chansen. En helt okej insats och en rättvis seger sett till matchbilden.

P17

BoIS 4 – 2 Öster (h)

En jättebra första halvlek som Landskrona kontrollerade. Överlag en stark insats med en hel del fina individuella prestationer. Segern innebär att BoIS teoretiskt sätt fortsatt har chans på A-slutspelet i egenskap av bästa tvåa.

P16

BoIS 1 – 3 Rosengård (h)

Randigt försökte vara spelförande matchen igenom men där vi inte fullt ut klarade av att göra det så bra som vi önskar. Den hårda vinden var en faktor, bland annat gick en hörna direkt i mål, men vi hade hoppats på en lite bättre insats.

P15

BoIS 6 – 1 Elfsborg (b)

En väl genomförd match där Landskrona är det bättre laget rakt igenom. En hel del nya spelare jämfört med förra året och de har verkligen börjat komma in i spelsättet. Formkurvan pekar uppåt vilket är glädjande sett till att seriespelet snart sparkas igång.  

P14

BoIS 8 – 1 Torn (b)

En lika komfortabel som odiskutabel nere seger i Stångby. Stora siffror som speglade matchbilden.

BoIS 3 – 4 FC Trelleborg (h)

Många spelare som dubblerade denna helg och det var märkbart tydligt att orken tröt i slutet av denna match, som spelades på 11-mannaplan. Trots ledning med 3-1 kunde gästerna vända och till sist också vinna.

P13

Spelade cup på lördagen i Skurup som slutade med respass i gruppspelet efter två vinster, en oavgjord och en förlust.

BoIS 11 – 4 Hittarp

Laget spelade en mycket fin fotboll och bjöd på både fina kombinationer och mål i den starka vinden på Laröds IP.