Vi blickar tillbaka på en ny positiv helg med Akademin. Många ljusglimtar men också någon prestation med utvecklingspotential. Vi fortsätter finslipa inför premiärerna som närmar sig.  

P19

BoIS 1-1 Mjällby (b)

En jämn match där BoIS spelade lite mer cyniskt mot ett MAIF som spelar man/man. Ställde upp med ett ungt mittbackspar som var duktiga och dessutom skapade betydligt fler lägen än Mjällby. Hade ledningen fram till minut 80 då hemmalaget kvitterade. En bra prestation.

P17

BoIS 2-4 MFF (b)

Hämtade upp 0-2 till 2-2. Fick tyvärr en utvisning med en kvart kvar vilket också gav negativt utslag. Betydligt bättre i andra och starkt att hämta upp ett tvåmålsunderläge, även fast det inte räckte hela vägen den här gången.

P16

BoIS 4-1 Lund (b)

En bra BoIS-match, speciellt i första halvlek. Ledning med 4-0 i paus. Lund är ett erkänt bra lag så att kunna leverera den här prestationen bådar gott. I andra lite mer temposvagt men i stora penseldrag en stark insats.

P15

BoIS 2-6 Brommapojkarna (h)

Tidigt tvåmålsunderläge men efter första tio gjorde BoIS en riktigt bra halvlek. Går upp till 2-2 men BP får in en boll precis innan pausvilan. Lite sämre i andra där vi bjuder på några för enkla mål, vilket man inte har råd med mot så bra motstånd som Brommapojkarna. Mycket som var bra, en del som behöver putsas bort.

P14

BoIS 7-1 MFF

Vi är duktiga i vårt presspel vilket ger rejäl utdelning. En stabil insats vilket resultatet också påvisar. Grattis till Ebbe Rosell som gjorde ett äkta hattrick i första halvlek.