Ytterligare en fullmatad BoIS-helg med akademin har genomförts och i sedvanlig ordning har den präglats av både bra och mindre bra prestationer.

Häng med!

P19

Spelar på onsdag mot Borstahusens A-lag.

P17

BoIS 3 – 2 Halmstad (b)

Ledde med 3-0 fram till det återstod tio minuter av matchen. Överlag en stark prestation där den första halvleken var jämn men där BoIS både tog över och fick utdelning efter paus.

P16

BoIS 0 – 3 Halmstad (b)

Stod länge 0-0. BoIS hade mer boll men skapade få målchanser. HBK fick utdelning i slutet och även fast man till slut vann rättvis speglar resultatet inte matchbilden fullt ut.

P15

BoIS 3 – 4 FC Trelleborg (b)

Ett blandat 08/09-lag där BoIS gör en bra första halvlek. Släpper in lite väl billiga mål i andra halvlek men vi lyckas till sist ändå vinna matchen efter ett sent avgörande. Mötte ett fysiskt starkt motstånd och sådana är alltid nyttiga att mäta krafterna mot.

P14

BoIS 0 – 3 Limhamn Bunkeflo (b)

LB07 är dels väldigt duktiga, dels fysiskt starka. BoIS något nummer för små även fast man stundtals stod upp bra.

P13

BoIS 12 – 0 Malmö FF (b)

Siffrorna talar sitt tydliga språk. BoIS var helt enkelt det klart bättre laget. Första perioden förvisso rätt jämn men i period två och tre var randigt betydligt bättre. Fysiskt starkare kombinerat med en fin fotboll. Ett vägvinnande koncept.