Sök tjänsten här

Är du ekonom och har erfarenhet av brett ekonomiarbete och administration? Har du intresse och passion för föreningsverksamhet och idrott och trivs du i en social, kommunikativ och varierande roll? 

Nu söker vi en Ekonomiansvarig till Landskrona BoIS, som kommer att bli en viktig del av klubbens fortsatta utveckling och arbete för att nå sina högt uppsatta mål. 

Rollbeskrivning
Som ekonomiansvarig kommer du att ha en nyckelroll i Landskrona BoIS administrativa team och arbeta i en dynamisk miljö, med en bred ansvarsportfölj som även innefattar administrativa ansvar och uppgifter. Fortnox, Hogia Lön, Excel och SportAdmin är de system som du kommer att arbeta i. 

I dina ansvar och arbetsuppgifter ingår;

  • fakturering, matchredovisning och kostnadsuppföljning
  • löpande redovisning, avstämning och momsrapportering
  • löne- och personaladministration
  • månads- och årsbokslut samt årsredovisning
  • delta i framtagandet av budget och ansvar för löpande budget- och prognosuppföljning
  • finansiell rapportering enligt SvFF- och elitlicenskrav
  • likviditetsrapportering och supportera framtagande av styrelserapporter
  • administrativ hantering av biljettsystem vid matchevenemang
  • administrativ hantering av medlems- och kundregister i föreningens digitala system.

Rollen innebär mycket kontakter, kommunikation och samarbete, såväl internt som externt, med exempelvis kollegor, samarbetspartners, sponsorer, revisorer, myndigheter, bank och försäkringsbolag. Då Landskrona BoIS är i en utvecklingsfas innebär rollen även att kontinuerligt utveckla och förbättra rutiner och processer inom ekonomiområdet samt delta i implementering av nya administrativa system och rutiner.

Tjänsten är på heltid med placering på föreningens sportkontor i Landskrona. Du rapporterar till Landskrona BoIS klubbchef.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad ekonom och som har erfarenhet av​​ motsvarande ansvar och arbetsuppgifter, troligtvis från mindre eller medelstort företag, och som trivs i en roll med variation. Du är trygg i din yrkesroll, har en god förståelse för ekonomi och redovisning, kunskap om skattelagar, momsregler och finansiell rapportering samt har en god administrativ förmåga. Erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom idrottssektorn är meriterande och vi ser gärna att du har ett stort intresse för föreningsverksamhet och idrott.

För att trivas i rollen ser vi att du har en hög servicenivå, är självgående, prestigelös och anpassningsbar i ditt arbete och skicklig på att navigera i olika situationer och förändringar. Då rollen innebär mycket kontakter och samarbete är det viktigt att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. I ditt arbete är du engagerad, noggrann och strukturerad.

Du har goda datorkunskaper och god vana att arbeta i ekonomisystem och Excel. Har du erfarenhet av Fortnox och Hogia Lön är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Landskrona BoIS erbjuder dig
Landskrona BoIS erbjuder dig en bred och varierande roll i engagerat och prestigelöst team, där du får vara en del av den positiva trend som präglar Landskrona BoIS verksamhet. Landskrona BoIS har kollektivavtal och erbjuder dig en trygg och långsiktig anställning. 

Ansökan
I den här rekryteringen har Landskrona BoIS valt att samarbeta med JKS Sverige. Välkommen att skicka in din ansökan via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg på 070-968 30 19 eller fbo@jksgroup.se. 

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten här

Om Landskrona BoIS
Landskrona BoIS befinner sig på en väldigt bra plats. Klubben växer explosionsartat på ungdomssidan, våra CSR-initiativ gör oss till en relevant aktör i Landskrona, vårt sponsornätverk blir större för varje år som passerar och damlaget tar hela tiden nya utvecklande kliv samtidigt som herrarna nu etablerat sig på Superettans övre tabellhalva.

I närtid kommer Landskrona IP att genomgå en omfattande modernisering, vilket ger Landskrona BoIS ytterligare förutsättningar att utvecklas i önskvärd riktning. De senaste åren har Landskrona BoIS haft stort fokus på att skapa en hållbar ekonomisk grund och vi är stolta över att klubben numera står på stadig ekonomisk mark.