Påsken har genomförts och i sedvanlig ordning har den bestått av cuper och turneringar för våra Akademilag, men också vanliga träningsmatcher inför seriepremiärerna som nu närmar sig i galopperande fart.

P19

Inställt efter manfall i bortalaget

P17

BoIS 7 – 0 Ängelholms FF (h)

Ett resultat som speglade matchbilden. BoIS det klart bättre laget matchen igenom och vann lika stort som rättvist.

P16

BoIS 1-2 Eskilsminne IF (h)

En jämn match som gästerna avgjorde i slutsekunderna av matchen.

P15

BoIS 6-1 Eskilsminne IF (b)

En förhållandevis jämn första halvlek, där Eskilsminne också tog ledningen, men i andra halvlek var BoIS överlägsna och segern var till sist helt i sin ordning.

Future Cup

P14

Mötte två danska lag samt Täby i gruppspelet. BoIS slutade trea efter en seger och två förluster. Danskarna kom med en del överåldriga spelare och var av denna anledning fysiskt starka. Landskrona gjorde två av tre riktigt bra matcher i gruppspelet. I placeringsmatcherna vann man en och förlorade en.

P13

BoIS slutade trea vilket är väldigt imponerande. Man gick rent i gruppen efter segrar mot IFK Norrköping, Västra Frölunda samt Örgryte. I kvartsfinalen besegrades Utsikten innan det blev respass mot guldmedaljörerna IFK Göteborg. Laget avslutade dock vackert genom att besegra Boo FF i matchen om tredjepris.

Nästa helg inleds seriespelet för många av lagen. Det ser vi så klart väldigt mycket fram emot.

Heja BoIS!!