Dam

I morgon kväll skjuter våra damer igång seriespelet och Landskrona BoIS inleder på bortaplan. Lomma IP närmare bestämt, där GIF Nike tar emot. Avspark 19:00.

Nike är ett motstånd vi har bra koll på då vi tillhörde samma serie förra säsongen. Då slutade vår premiärmotståndare tabelltia, endast en poäng framför Åkarp som hamnade på fel sida strecket. En placering laget säkerligen önskar förbättra betänkligt denna säsong.

I truppen har ruljangsen varit stor med förändringar på både plus- och minuskontot. Många spelare har tillkommit. Däremot har Ida Cederholm, som var laget stora fixstjärna förra säsongen med 15 mål på 18 matcher, lämnat laget. Ett tungt avbräck men som alltid finns det säkerligen andra som är sugna på att fylla skorna.

Det unga laget har inte direkt radat upp starka resultat under försäsongen, senast förlorade man mot Husie med 2-6, men vidare i DM har Nike ändå tagit sig. I nästa omgång väntar Veberöd på bortaplan.

Fjolårets möten slutade med två BoIS-segrar. 2-1 i Lomma och sedan 3-0 hemma i Landskrona. Två resultat vi gärna kopierar till denna säsong.

För Landskrona BoIS har det varit en lång försäsong och vår övertygelse är att BoIS går in i premiären väl förberedda på vad som komma skall.

Även i det randiga lägret har det hänt grejer sedan förra säsongen. Ny tränare och en hel del nyförvärv gör att det ska bli extra roligt med en premiär.

Förra säsongen slutade Landskrona BoIS trea i tabellen och det är klart att vår ambition är att fortsätta ta kliv framåt.

Ska vi lyckas med detta krävs det stenhårt arbete kombinerat med en lagom portion ödmjukhet.

Avspark 19:00 i morgon kväll. Vi önskar laget stort lycka till!

Framåt BoIS!!