Ny helg med nya akademimatcher. Denna gång var samtliga lag i gång och det var seriespel för hela slanten. Dessutom fick vi med oss många bra resultat, vilket alltid är skönt när säsongen är i sin linda. Häng med.

P19

BoIS 2-1 Torn (h)

En stabil insats där vi är det klart bättre laget. Gör två mål i mitten av andra, av Christian Stark och Alexander Omeiche, och det är först i slutminuterna som Torn får in sin reducering. En bra och skön start på säsongen.

P17

BoIS 2-0 Eslöv (h)

Matchen förlades i Asmundtorp men det spelade ingen roll för BoIS som tidigt tog ledningen och sedan hade ett stort spelövertag matchen igenom. Stabil prestation.

P16

BoIS 2-3 Kristianstad (b)

Två BoIS-utvisningar och avgörande på övertid är så klart tungt. Detta till trots gjorde laget en av årets bästa prestationer som verkligen förtjänade mer. Typiskt.

P15

BoIS 3-4 Oxie (h)

Matchen går upp och ner. De gör två tidiga mål men vi är det bättre laget över hela mathcen. Släpper in några för billiga mål och borde gjort fler mål på lägena vi skapade. En missräkning men så är det.

P14/15

BoIS 3-1 Olympic (b)

En stabil insats och en rättvis seger.

P14

BoIS 5-1 Åkarp (h)

BoIS vände underläge till storseger och den var rättvis sett till matchbilden. En stabil prestation.

P13

BoIS 9-1 Alegria (h)

Storseger mot en stadskollega där BoIS spelar fin fotboll, speciellt i andra och tredje perioden, och segern var aldrig hotad.

Foto
  • Sebastian Mullaert