I morgon eftermiddag hälsar vi er välkomna till ett riktigt toppmöte på Landskrona IP. Serieledande Landskrona BoIS tar emot tabelltrean Utsiktens BK.

Avspark 15:00 och biljetter till den glödheta drabbningen hittar du via nedan länk:

Biljetter till Utsikten

Det är två obesegrade lag som båda plockat åtta poäng efter fyra spelade omgångar. BoIS har dock bättre målskillnad.

Utsikten inledde med att besegra Örgryte, därefter kryssade laget både mot Gefle och Helsingborg innan man, i den senaste omgången, besegrade Sundsvall med 1-0. Det är framför allt försvaret som lagt grunden till den fina poängskörden.

Två mål insläppta är, tillsammans med Landskrona BoIS, minst av samtliga lag i serien. Det är ett rutinerat gäng som tränare Bosko Orovic förfogar över. Inför säsongen har laget dessutom hämtat in erfarna pjäser som Robin Book, Malkolm Moenza och Lucas Lima.

Skyttekungen från fjolåret, Lucas Hedlund, har lämnat för utlandet men Filip Trpcevski verkar sugen på att axla ansvaret. Två mål har lånet från BK Häcken hittills lyckats producera.

Faktum är att lagen möttes redan under försäsongen, uppe på Bravida Arena strax norr om Göteborg. Den matchen förblev mållös.

Helt nya giv i morgon lördag. BoIS tvingas undvara Rassa Rahmani, som är avstängd efter utvisningen senast.  

Max Mölder om..

..matchen mot Brage

Nu när man har sett om den så tycker jag att första halvlek i många avseenden är väldigt bra. Vi är inte perfekta men den är bra. Vi gör det svårt för Brage, de noterar att de inte har en suck när de går högt och när de går lägre gör de det bättre men jag tycker ändå att vi kommer in i intressanta ytor.

De skapar lite på att vi slarvar men även vi kommer till spännande lägen.

I andra hade vi det tuffare. Vi kör några taktiska förändringar, lite baserade på en känsla att första inte gick som vi hoppas, som inte föll väl ut. Ganska låst halvlek men samtidigt skön att vi kan komma hem med en poäng trots att vi inte gör vår bästa insats.

..lördagens motstånd

Vi såg ju förra våren hur de i stora delar pulvriserade motståndet. Ledde länge och sedan fick de en svacka på hösten. Alltid ett tufft lag att möta. Truppmässigt kanske bättre än förra året men sen gäller det att få ihop samtliga delar.

Det kommer bli mycket fysik med tuffa dueller. Ibland lite åt det fula hållet och där måste vi stå upp samtidigt som vi inte vill att matchen spelas enligt deras villkor. Måste stå upp i de delarna och få matchen dit vi önskar.

..förväntningar på matchbilden

Ambitionen är att vi är bra nerifrån. Löser deras höga man-man-orienterade press. Blir en viktig del. Vi kommer möta en annorlunda typ av försvarsspel på deras planhalva. Återigen måste vi ta bra kollektiva beslut för att skapa målchanser.

Utan boll vill jag se ett bra, samlat försvarsspel som till stor del ska förhindra deras spelvändningar och sedan vara påkopplade i inläggsspelet.

Vi har vunnit de två första matcherna på Landskrona IP och jag hoppas på samma fina support även i denna toppmatch. Publiken tillskjuter energi som kan fälla avgörandet till vår fördel i jämna matcher.

Avspark 15:00, vi ses på Landskrona IP!