Dam

Landskrona BoIS synade årets första förlust i toppmötet borta mot Vejby. På Vejby IP vann hemmalaget med 2-0, mål som gjordes i andra halvlek. Väldigt surt, inte minst med tanke på att BoIS var det bättre laget i första halvlek.

Med vinden i ryggen lyckades de randiga gästerna etablera en rejäl press och laget vaskade också fram ett gäng målchanser som dessvärre inte förvaltades. Mycket tack vare en duktig målvakt i Vejby-målet.

Mållöst i paus och i andra växlade Vejby upp. Deras framsteg gav också resultat och när domaren blåste av matchen stog det alltså 2-0 till hemmalaget på resultattavlan.

Tungt att inte resa hem till Landskrona med poäng, inte minst med tanke på prestationen i första halvlek.

Nu mobiliserar vi om och lyfter blicken mot nästa omgång. På fredag återvänder vi till Landskrona IP. Strövelstorp/Salamis kommer på besök, avspark 19:00.