Dam

Vi har en hektisk vecka för våra damer som har två matcher på kort tid. I morgon onsdag möter laget Fortuna FF på bortaplan och på måndag är det dags igen, hemma på Landskrona IP mot IF Lödde.

Den fina starten har bromsats in en aning och förlusten senast, hemma mot Strövelstorp/Salamis, var så klart väldigt sur. Skönt att ges möjlighet till tidig revansch så denna match kommer därför lägligt.

Fortuna har börjat säsongen bländade. Efter fyra spelade omgångar står laget på full pott. Dessutom med en mäkta stark målskillnad. 24 mål framåt och bara två insläppta är inget annat än imponerande.

Senast besegrades GIF Nike, på bortaplan, med hela 10-1. Moa Söderstjerna heter hela seriens skytteligaledare med sex baljor. Hon är inte ensam om att ha gjort många mål så det blir en tuff men kul utmaning för BoIS-försvaret att hantera.

Randigt har så klart revansch att utkräva efter matchen senast och med den insatsen som tändvätska finns det alla möjligheter att lämna Rydebäcks IP med tre randiga poäng.

Avspark 18:30 i morgon kväll och vi önskar laget stort lycka till!