Det har förhoppningsvis inte gått någon obemärkt förbi att vår himmaplan i år fyller 100 år jämnt. Alla med randiga sympatier har olika typer av minnen från Landskrona IP. Vissa har med det sportsliga att göra, andra är rent personliga. Det är glädje, det är besvikelse, det är eufori, det är raseri.

Otaliga är upplevelserna, som verkligen fyllt vår älskade stad med liv, och denna hundraåring är så klart förtjänt av ett rejält firande.

Därför hälsar vi er alla hjärtligt välkomna till Landskrona IP den 1 juni, i samband med Skånederbyt mot Trelleborgs FF.

Matchen spelas en lördag klockan 19:00, en skräddarsydd avsparkstid, och hela dagen kommer att präglas av att Landskrona IP fyller hundra år jämnt.

Redan 16:00 startar firandet med tält på Landskrona IP. Innanför platsväggarna kommer det vara bra drag fram till matchstart. Biljett till tältet kostar 295:- och då ingår:

  • Entré (inklusive access i halvtid)
  • Grisfest – grilltallrik från Kvarteret Erikstorp
  • En öl eller läsk
  • DJ
  • Exklusiva intervjuer med Max Mölder och andra spännande personligheter.

Vi har utrymme för 300 personer och det är först till kvarn som gäller.

Även utanför tältet kommer det ske grejer och vi satsar på att skapa en minnesvärd lördag för alla IP:s gäster. För att detta ska bli verklighet krävs det så klart att så många Landskroniter och BoIS:are som möjligt kommer till matchen och ser till att bidra till en läcker inramning. En sådan som man kommer prata om i många, många år framöver.

Missa inte detta helt enkelt!