Dam

Våra damer tog en blytung seger i det tuffa mötet mot IF Lödde. Hemma på Landskrona IP vann BoIS med 1-0. Målet gjorde Amanda Rosquist i början på andra halvlek.

Det var en i stora drag fysisk match där BoIS både stod upp bra i duellspelet och samtidigt var det bollförande laget av de två. Den första halvleken förblev dock mållös men det var ändå med en bra känsla som vi gick in i pausvilan.

En känsla som skulle visa sig stämma för det skulle bara dröja fem minuter in i den avslutande halvleken innan det skulle stå 1-0 på resultattavlan.

Det var ett fint BoIS-anfall där Amanda Rosquist snappade upp sin egen retur och stötte bollen vidare i mål. Väldigt förlösande.

Därefter lyckades hemmalaget hålla undan och IF Löddes anfallsförsök var helt förgäves.

Efter två raka nederlag var segern så klart ytterst välkommen. Inställningen var klockren matchen igenom och segern också rättvis.

Wictor Ekbladh, assisterande tränare, till hd.se

– Skönt med seger! Fysisk match där vi är det mer spelförande laget under matchen och vinner rättvist. Fint kämparmål från Amanda R som tar sig förbi sin försvarare och sedan efter en lite tilltrasslad situation lyckas få in bollen i nät.

På söndag är det dags för nästa omgång. Landskrona BoIS reser då till Höganäs Sportcenter i Lerberget där tabelltrean Kullabygden tar emot. Avspark 13:00.

Mer om den matchen när det närmar sig.

Heja BoIS!!