Dam

I morgon söndag reser våra damer till Höganäs där Kullabygdens DFF väntar. Avspark 13:00 på Höganäs Sportcenter i Lerberget.

Ånyo är det ett topplag som står på andra sidan. KDFF ligger trea i tabellen, tre poäng upp till serieledande Fortuna FF. Tolv inspelade pinnar på sex omgångar. I den senaste matchen besegrades GIF Nike på bortaplan. 3-0 till gästerna.

Framåt har Stina Carlsson visat framfötterna med fyra mål på sex matcher. Även Malin Edqvist Santesson har fått en bra start med tre noteringar. Två offensiva krafter som behöver hållas under uppsikt.

Landskrona BoIS kommer till matchen med en urskön seger i ryggen. Hemma på Landskrona IP vann laget med 1-0 mot IF Lödde och de tre poängen var väldigt välkomna efter två raka förluster.

Nu hoppas vi kunna bygga vidare på segern och därmed lägga oss i toppstriden ordentligt. En match i taget är det som gäller och med samma inställning som senast finns det goda möjligheter att återvända till Landskrona med tre sköna poäng.

Avspark 13:00 alltså, vi önskar laget stort lycka till! Heja BoIS!!!