Efter fyra och ett halvt år i Landskrona BoIS gör Håkan Nyström i dag sin sista i rollen som ekonomichef. Det har varit en minst sagt omtumlande resa där klubben gått en tuff ekonomisk sists till att i dag vila på ett tryggt eget kapital.

Många är inblandade i den positiva utvecklingen och Håkan är sannerligen en av dem. Vi tog därför ett snack med honom nu när detta äventyr närmar sig slutet.

Hur har tiden varit?

Det har varit en spännande resa där vi tagit stora kliv sportsligt, organisatoriskt och ekonomiskt. Varit en bra och rolig tid.

Vilka är de största skillnaderna på Landskrona BoIS i dag jämfört med klubbens status under din första arbetsdag?

Största skillnaden är att vi nu kan börja tänka i längre perspektiv och inte bara tvingas fatta kortsiktiga beslut. Vi har nu möjlighet att vara mer strategiska beslut och kan därmed tydligare staka ut vart föreningen vill gå.

Vilka är möjligheterna och utmaningarna framöver?

Möjligheterna är att förvalta det som skapats så här långt samt att ta det vidare för att ta ytterligare ett steg. Samtidigt är det utmaningen att hålla vid den utsatta kursen och våga fortsätta det arbetet som påbörjats.

Hur står sig BoIS idag jämfört med andra klubbar av liknande storlek?

Tycker att vi står oss bra.

Vad har varit det roligaste med att arbeta i Landskrona BoIS?

Helat klart kollegorna, både på sportkontoret och de aktiva, samt gemenskapen. Jag vill passa på att tacka för den här tiden och jag önskar Landskrona BoIS lycka till – både organisatoriskt och sportsligt.

Vi tackar Håkan för hans tid i Landskrona BoIS!