Dam

Under fredagskvällen hälsar vi er ånyo välkomna till Landskrona IP. Våra damer möter Eskilsminne FF inne på A-plan. Avspark 19:00 och som vanligt är det fri entré till matchen.

Eskilsminne FF är HBG-klubbens akademilag och inför fredagens omgång ligger laget tabellfemma. Två poäng upp till BoIS på fjärdeplatsen.

Eskils har två segrar, fyra kryss och en förlust i statistikkolumnen och är uppenbarligen ett svårslaget gäng. Laget kommer också från en storseger då GIF Nike, hemma på Västergård, pulvriserades med hela 9-0.

Veronika Henriksson hade en särdeles rolig match då hon noterades för hela fem målnoteringar. Hon är också lagets främsta målskytt med sju baljor på lika många matcher. Om man bortsett från Fortuna, som är överlägsna hittills, så är Eskilsminne det lag som gjort flest mål framåt. Offensiv kraft som BoIS-försvaret ska få bukt med.

Randigt kommer till matchen med två raka segrar i ryggen. Senast hämtade laget tre poäng borta mot Kullabygden så det är klart att självförtroende är på uppåtstigande.

Av vårsäsongen återstår det nu fem matcher och Landskrona BoIS har alla möjligheter i världen att etablera sig i toppskiktet. Tre poäng i morgon kväll hade så klart gjort underverk och vi hoppas att många kommer upp till IP för att stötta våra randiga töser till den tredje raka segern.

Avspark 19:00. Varmt välkomna!