Dam

På söndag eftermiddag reser våra damer norröver. Den nionde omgången stundar och i den möter BoIS tabelljumbon Bjärelaget.

Avspark 17:00 på Grevieparken.

Bjärelaget har haft en tuff start och laget väntar fortfarande på första segern. Två poäng har man på kontot men i den senaste omgången tog man en stark poäng borta mot GIF Nike.

Det är framför allt målskyttet som inte riktigt lossnat ännu. Fem mål framåt och ingen i laget har gjort fler än ett mål.

BoIS följde upp två starka insatser med att förlora i den senaste omgången, hemma mot Eskilsminne FF. En ruggig besvikelse så klart men tabellen är fortfarande ganska jämn så kan laget bara studsa tillbaka, och påbörja en ny skön segerrad, är man med i kampen om de mest framskjutna placeringarna igen.

Att möta jumbon är alltid en utmaning. Fullt fokus på egna prestationen är det som gäller och kan våra randiga töser bara komma upp i nivå finns alla möjligheter i världen att resa hem till Landskrona med tre nya poäng.

Avspark 17:00 och vi önskar laget stort lycka till!