Dam

I morgon kväll är våra damer tillbaka på Landskrona IP. Den tionde serieomgången ska spelas och för motståndet svarar Råå IF. Avspark 19:00 och precis som vanligt är det fri entré på lagets hemmamatcher.

Fredagens motståndare kommer från det gamla fiskeläget strax söder om Helsingborg och inför omgången ligger laget åtta med tio inspelade poäng. En poäng bättre än Strövelstorp/Salamis på negativ kvalplats.

I den senaste omgången tog Råå en rejäl seger hemma mot GIF Nike. 6-0 till de ljusblå. Flest mål i laget har Daniella Karlsson och Mariella Löndahl gjort med tre baljor vardera.

BoIS fick med sig en poäng borta mot Bjärelaget men det är klart att vi gärna sett att samtliga pinnar hamnade i randig favör. Spelet och antalet skapade målchanser var tillräckligt för att vinna, men skärpan uteblev.

Nya tag i morgon kväll och med tre matcher kvar av våren, två av dessa på IP, hoppas vi på en fin avslutning för att sedan gå på välförtjänt sommaruppehåll.

Avspark 19:00. Hjärtligt välkomna till Landskrona IP.