Dam

KVÄLLENS MATCH ÄR INSTÄLLD DÅ GIF NIKE TYVÄRR INTE FICK IHOP LAG. NEDAN INFO KAN DÄRFÖR BORTSES!

I morgon kväll hälsar vi er välkomna till Landskrona IP när våra damer möter GIF Nike. Avspark 19:00 och detta är sista hemmamatchen innan sommaruppehållet tar vid.

Som alltid fri entré och vi hoppas så klart att så många randiga som möjligt tar sig upp till idrottsplatsen för att stötta våra damer till tre sköna poäng.

Det var just GIF Nike vi mötte i premiären och den matchen, som spelades på Lomma IP, vann BoIS med solida 3-0. Därefter har Nike haft det fortsatt tufft och nu när serien vänder står laget på sju inspelade poäng. En skörd som innebär negativ kvalplats. Senast förlorade man mot Billesholm med 0-3, och de är ett lag som både haft problem med målskyttet och försvarsspelet.

Endast fem mål framåt och ingen spelare har gjort fler än ett mål.

BoIS kommer till matchen med två raka mållösa tillställningar. Vår förhoppning är så klart att någon typ av ketchupeffekt inträffar under fredagskvällen och det hade så klart varit ljuvligt att den sista himmamatchen denna vårsäsong hade präglats av många randiga baljor.

Först och främst krävs det en sund inställning och att matchplanen följs fullt ut. Då kan det bli en riktigt angenäm afton för alla BoIS:are.

Avspark 19:00 och vi önskar laget stort lycka till!