Dam

I morgon kväll går damernas vårsäsong i mål. Det randiga laget avslutar på bortaplan, närmare bestämt på Norrlyckans IP där Billesholms IK hör hus.

Avspark 19:00.

Det är tabellfemman Billesholm som tar emot tabellfyran Landskrona BoIS. Mellan lagen skiljer det endast en poäng så det är klart att en randig seger hade betytt mycket för tabelläget.

Billesholm kommer till matchen med gott självförtroende efter två raka segrar. Först borta mot Nike och nu senast, hemma på Norrlyckan, mot IF Lödde. Det är ett lag som gör mycket mål men som också släpper in en del i andra änden.

Framåt leder Keitlin Walker och Klara Nilsson den interna skytteligan med fyra gjorda mål vardera.

BoIS fick en annorlunda uppladdning då laget vann den senaste matchen på WO. Nike fick tyvärr inte ihop lag och poängen tillföll således Landskrona utan att behöva förta sig nämnvärt.

Det är således ett utvilat randigt gäng som reser norröver och vi hoppas självfallet på att laget kan avsluta våren med en skön seger och nya BoIS-poäng.

Efter några matcher där anfallsspelet inte riktigt lossnat hoppas vi på bättre utdelning i morgon afton och som alltid kommer det krävas att laget sätter prestationen och matchplanen.

Avspark 19:00, vi önskar laget stort lycka till!