Max Mölder – Maj månads tränare i Superettan – har valt att skänka prispengarna, alltså 10.000 SEK, till samhällsinitiativet ”BoIS i skolan”.

Genom att besöka stadens skolor får Landskrona BoIS större förståelse för nästa generation. I retur hoppas vi kunna bidra till att dels inspirera till rörelse, dels få fler att förstå det fina med sammanhanget Landskrona BoIS.

Max Mölder utvecklar:

”Jag minns själv som liten grabb hur viktigt det var med idoler. När jag växte upp i södra Stockholm var det Hammarby-spelarna som inspirerade mig att både börja spela fotboll samt att gå på Bajens matcher på Söderstadion. Jag är övertygad om att BoIS-spelarnas närvaro har samma effekt på alla tjejer och killar i Landskrona och det märks också på IP att fler yngre randiga supportrar är på matcherna”.

Pengarna innebär bland annat att alla förstaklassare kommer få en randig BoIS-gympapåse när de börjar skolan i höst.