Dam

Landskrona BoIS fick en bländande avslutning på vårsäsongen. Borta mot Billesholm vann randigt med komfortabla 3-0 efter mål av Julia Svegin, Tilda Leander och Julia Paulsson.

Den sistnämnda gjorde dessutom sitt första mål i BoIS-tröjan. Stort grattis.

Detta var också tredje matchen i rad, WO-segern exkluderad, som våra damer inte släppte in mål. Ett stabil försvarsspel är alltid grunden till en framgångsrik säsong och i och med segern mot Billesholm är BoIS verkligen med i kampen om de mest framskjutna placeringarna. Laget ligger just nu tvåa i en haltande tabell.

Segern var också helt i sin ordning. Efter tolv minuter gav Svegin randigt ledningen. Ett resultat som sedan stod sig halvleken ut.

Tidigt i andra utökade Leander ledningen och med knappa tio minuter kvar att spela punkterade Paulsson matchen. Detta efter ett väldigt vackert mål.

Assisterande tränare Wictor Ekbladh efter matchen, till hd.se.

-– Härlig seger! Vi gör en bra insats och styr matchen rakt igenom både i anfallsspelet och försvarsspelet. Har många fina kombinationer över hela planen, där vi löser situationerna som uppstår på ett föredömligt sätt. Helt klart har försvaret varit bra. Fjärde raka hållna nollan. Vi är trygga i vårt arbetssätt och roller i försvarsspel, sen har vi väldigt bra spelare också. 

BoIS går nu på sommaruppehåll, nästa match spelas först den 16 augusti. Vi tackar för en stark insats under våren, önskar glad sommar och ser fram emot höstavslutningen.

Heja BoIS!!