I morgon eftermiddag avslutas vårsäsongen för serieledande Landskrona BoIS som möter Östersunds FK himma på IP.

Avspark 13:00 och biljetter till matchen införskaffas via nedan länk

Biljetter till ÖFK-matchen

Återigen ser vi ut att bli mycket folk och det starka stödet är dels inget vi tar för givet, dels en betydande faktor som gör oss svårslagna i Skåne.

ÖFK är en långväga gäst som inför omgången ligger tabellnia. Efter en tung säsongsstart har resultaten blivit bättre på sistone så det blir en ny tuff utmaning för BoIS-pågarna. Senast besegrades Utsikten med 1-0 hemma i Östersund.

Jämtarna har genomgått en turbulent tid då Aly Keita, som tillhört klubben i snart tio år, stängts av på grund av oangelägligheter. I hans frånvaro fick Andrew Mills chansen senast, och tackade genom att hålla nollan.

Landskrona BoIS har haft en bländande vår, det går inte att skriva något annat. Serieledning med sex poängs marginal ner till tvåan och dessutom fyra raka segrar.

Det är den ödmjuka inställningen och den uppoffrande attityden som skänkt laget så stor framgång och vi är övertygade om att samma förhållningssätt appliceras i våravslutningen. Östersund är ett tufft motstånd så det kommer krävas disciplin och noggrannhet om samtliga poäng ska stanna i Landskrona.

Saknas gör Kofi Asare som är skadad samt Philip Andersson som är avstängd. Övriga är uttagningsbara.

Vi ser också ut att få lite regn, men prognosen är skakig och vi följer utvecklingen noga.

Oavsett väder hoppas vi att alla BoIS:are sluter upp bakom randigt en sista gång innan sommaruppehållet tar vid.

Max Mölder om..

..prestationen mot Örgryte

Jättemånga delar som var bra. Sen, vilket vi varit inne på, så satte vi inte försvarsspelet utan hamnade alltför ofta i det höga försvarsspelet och då hade ÖIS för många skickliga spelare för att inte straffa oss.

Samtidigt gjorde vi fyra mål och vann matchen vilket är jävligt bra. Vill också tillägga att jag tycker vi vinner fullt rättvist.

..vårsäsongen i sin helhet

Man får väl säga att väldigt mycket har varit bra, vilket också syns i tabellen. Det är vi glada och nöjda över. Vårt utgångsläge är också ett exceptionellt tillfälle att fortsätta utvecklas och på så vis bli ännu mer svårslagna. Jag och ledarstaben förfogar över en hungrig grupp som hela tiden vill bli bättre, vilket är ett privilegium som tränare.

..ÖFK som motstånd

Nummer ett, vi har inte slagit dem på år och dar och det ska vi göra allt för att förändra på. Rent försvarsmässigt är de ganska lika ÖIS i både den höga och lägre pressen och jag kan tycka att ÖFK är ett bättre lag i just de faserna. Sen har Örgryte kanske mer individuell kvalitet att göra egna saker med bollen. Annars är det mycket som är likt.

..förväntningar på matchbilden

Om vi börjar med det som var mindre bra senast så hoppas jag att vi kan hitta ett mer solitt kollektivt försvarsspel med bättre beslutsfattande.

Sen hoppas jag att vi fortsätter med mycket boll på motståndarnas planhalva, att vi är vassa i återerövringar och hittar kvalitet i avslutslägena.  

Ambitionen är att spendera så mycket tid som möjligt på Östersunds planhalva, vara vassa i försvarsspelet och inte åka på onödiga omställningar.

Avspark 13:00 och vi ber samtliga supportrar att vara ute i god tid så vi slipper onödig köbildning.

Tillsammans mot tre nya randiga poäng!!