Startdatum Torsdag 30 mars 00:00
Slutdatum Torsdag 30 mars 00:00

Den 30 mars bjuder Landskrona stad och Landskrona BoIS gemensamt in till en innehållsrik morgon på Landskrona teater med fokus på utveckling, framtid och trender.

Program

07.45 Dörrarna öppnar för registrering och kaffe med fralla
08.15 Tag plats i salongen och inledning

08.30 Landskrona – en stad i förvandling

Landskrona är på frammarsch och flera offensiva stadsutvecklingsprojekt genomförs i syfte att balansera bostadsmarknaden, öka handeln och attrahera till inflyttning och etablering.Johan Nilsson, planchef i Landskrona stad, ger oss en resumé av aktuella projekt där ett av de största är utvecklingen av Karlslundsområdet.

 

09.00 Digitaliseringen och säljet
Robotar och artificiell intelligens kommer i allt större utsträckning påverka alla som jobbar med marknad och försäljning, men samtidigt läggs allt större tyngd på att vara autentisk och faktiskt kunna lära och utmana kunden på nya sätt.Karolina Wallin Brorsson, som är marknads- och försäljningsexpert, reder ut begreppen och berättar om hur framtidens säljorganisationer kommer se ut.

 

Om arrangemanget: 
Frukostmötet arrangeras av Landskrona stad tillsammans med Landskrona BoIS. Evenemanget är kostnadsfritt.Vid eventuella frågor kontakta oss på naringsliv@landskrona.se eller tfn 0418-47 08 90 eller anders.lindfors@landskronabois.com eller 0735-17 13 08.

Hela programmet på landskrona.se

Anmäl er på Landskrona.se