Skånelaget skördade ytterligare framgångar och vinster under helgens matcher i Jönköping och är nu klara för semifinal. Fyra BoIS-spelare fanns i laget.

Hampus Nilsson och Zackaria Sawo (ej med på bilden) från BoIS U19, Hannes Sjöberg och Joel Westerlund från BoIS U17 representerade än en gång Skånelaget P00 i Post Nord cup i Jönköping den gångna helgen. Hampus Nilsson är även Skånelagets kapten.
I fredags spelade man mot Västmanland och vann med 2-1. I den matchen gjorde Zackaria det avgörande målet och blev utsedd till matchens spelare. På söndagen spelade man mot Västergötland och vann med 5-1. Nu är Skåne och killarna klara för semifinalspel den 6 juni. Även region Stockholm och Göteborg har gått vidare. Sista semifinalplatsen avgörs nu i början på februari.
Platsen för semifinalerna är ännu inte fastlagd men finalen spelas under Elitpojklägret i Halmstad sommaren 2017.