Under onsdagen avgjordes Postnord Cup där landets distriktslag för sjuttonåringar ställs mot varandra i en turnering. I Skånes lag fanns tre BoISare som alla var starkt bidragande till att laget tog sig hela vägen till final mot Stockholm.

Från BoIS har Hampus Nilsson, Zakaria Saiwo och Joel Westerlund deltagit hela vägen fram till finalen som avgjordes i Halmstad. Tyvärr tvingades Joel Westerlund lämna återbud till Stockholmsmatchen pga skada men både Zakaria och Hampus spelade varav den sistnämnde också burit Skånes lagkaptensbindel under turneringen.

Skåne tog en tidig ledning i finalen genom BoIS Zakaria Saiwo som förvaltade en straff han själv ordnat. Tyvärr kvitterade Stockholm och kunde till slut avgöra i förlängningen.

Slutresultatet skrevs till 2-1 men vi skickar ändå våra gratulationer till Hampus, Zakaria och Joel för en bra insats i en prestigefylld turnering.

Text: Max Lundmark. Bild: Micke Dahl, Skånes FF