Landskrona BoIS spännande U21-lag kommer att spela sin premiärmatch borta mot Gais den 11 april klockan 17. Vårens matcher betsår av en enkelserie med åtta lag där BoIS tyvärr bara fått tre hemmamatcher.

Den 23 april klockan 17 möter man Östers IF borta men sedan är det äntligen dags för hemmapremiär mot ett annat BoIs – nämligen det från Varberg. Den matchen spelas den 1 maj klockan 14 och lär emotses med stort intresse av lagets alla supportrar.
BoIS möter sedan Falkenbergs FF borta den 7 maj klockan 17 innan det är dags för vårens andra hemmamatch. Denna spelas den 16 maj mot Jönköpings Södra klockan 17.

Vårens enkelserie avslutas så med bortamatch den 29 maj mot Utsikten klockan 18 och hemmamatch den 12 juni mot Värnamo klockan 17.
– Det är ett nytt upplägg denna säsong vilket innebär att efter de inledande sju matcherna delas tabellen i två halvor. De fyra bästa lagen möts inbördes i en dubbelserie. De fyra lagen på den undre halvan spelar motsvarande serie inbördes, säger sportchef Peter Swärdh.

Text: Lasse Möller

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS