Hösten 2018 kommer Landskrona BoIS lansera en ny satsning på föreningens samhällsarbete. Initiativet går under arbetsnamnet Mötesplats IP och syftar till att skapa aktiviteter och verksamheter i Karlslundsområdet.

– Genom Mötesplats IP vill vi i Landskrona BoIS arbeta för ett mer inkluderande och hälsosammare Landskrona, säger Marknadschef Anders Lindfors.

Mötesplats IP består av olika projekt och verksamheter, bl.a. Tjejfotboll, Nattfotboll, m.m. Dessutom är Landskrona BoIS Ungdomsakademi en central del i initiativet.

HSB Landskrona har som första företag gått in som Huvudpartner till projektet Tjejfotboll.

– Det är vår förhoppning att näringsliv och andra aktörer vill vara en del av vårt nya samhällsarbete.  Därför är det extra glädjande att ett så stort företag som HSB redan nu i samband med lanseringen av Mötesplats IP vill gå in som partner till tjejfotbollen, fortsätter Anders.

– HSB Landskrona ser det som en självklarhet att kunna påverka positivt i samhället med den här inriktningen av sponsring, därför var det ingen tvekan att vi skulle vara den organisation som blir den första Huvudpartnern för att stötta BoIS tjejfotbollssamarbete med bl.a. IK Wormo, säger HSB Landskronas VD Mikael Jönsson.

– Sedan tidigare stöttar flera företag BoIS Ungdoms- och Samhällsarbete. HSB är den första Huvudpartnern till ett av projekten i Mötesplats IP. Och nu hoppas vi på att fler företag får upp ögonen på vår nya satsning, avslutar Anders Lindfors.

 

För mer information, kontakta Marknadschef Anders Lindfors. 0735-17 13 08 eller Klubbchef Max Lundmark, 0707-22 93 35.