Landskrona BoIS U19-lag har gjort en fin säsong och med 4 omgångar kvar placerar man sig på andra plats i Division 1 Södra Götaland. Förstaplatsen innebär uppflyttning till U19 Allsvenskan och hålls utav IFK Värnamo som kommer till Landskrona på söndag för en stekhet seriefinal. Matchen kommer spelas i Borstahusen. 

– Värnamo är 6 poäng före oss men en seger på söndag innebär att vi verkligen sätter press på dem under de sista matcherna, säger huvutränare Cheikh Sarr.

Cheikh leder laget tillsammans med sina assisterande Sebastian Malm och Thomas Fanedl och ledarstaben har sett mycket positivt under den gångna säsongen.

– Förra året släppte vi in mycket mål och i år har vi seriens bästa defensiv med minst insläppta mål. Vi har jobbat mycket med försvarsbiten och disciplinen vilket verkligen gett resultat, säger Cheikh.

Cheikh har också sett flera individuella spelare ta kliv framåt under året.

-Rent generellt så har vi etablerat en ny träningskultur där alla spelare drivs av att komma till träningen och utvecklas som fotbollsspelare vilket synts på matcherna, avslutar Chekih.

Seriefinalen mot Värnamo spelas på söndag 7/10 kl 13:00 på i Borstahusen. Ett utmärkt tillfälle för alla BoISare att komma ut och stötta våra framtida A-lagsspelare i årets viktigaste match.

Alla till Borstahusen!

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS