Landskrona BoIS U14 är i helgen uppe i Göteborg på GAIS Open och har under fredagen och lördagen hunnit med att avverka ett gruppspel och match i A-slutspelet.

Under fredagen besegrade man Halvorstorp i gruppspelet med 3-0, ett lag som som tidigare under året vunnit DM i Västergötland. I den andra matchen besegrade man Hisingsbacka med 2-0 och under lördagen mötte man danska Bröndby men fick ge sig i gruppspelsfinalen då danskarna lyckades dra det längsta strået och vann med 1-0, laget gör en väldigt bra prestation mot ett bra motstånd. I kvartsfinalen under lördagen fick man möta Kalmar FF som tyvärr blev övermäktiga för U14 laget men som gör en spelmässigt bra prestation och missar bla två riktigt heta lägen under matchen. Under söndagen kommer man att spela placeringsmatcher 5-8 och det återstår att se vem som blir motståndare för vårt U14 lag.

Vi tackar ledarna för U14 Conny & Fredrik för rapporten!