Truppbygget inför 2019 är i full gång och där kommer klubbens egna talanger få en stor roll. Därför är det extra kul att kunna presentera att Emil Jönsson och Hampus Fehrm båda skrivit på treårskontrakt med Landskrona BoIS. 

Både Emil och Hampus har under 2018 tillhört U19-truppen som gjort en mycket bra säsong under Chekih Sarr, Sebbe Malm och Tomas Fanedls ledning. Laget slutade på en tredjeplats i Division 1 där Hampus och Emil varit två bärande spelare.

-Det känns oerhört kul att kunna säkra två av våra egna talanger som verkligen gjort avtryck i U19 under 2018, säger Daniel Stålhammar fotbollsansvarig i styrelsen.

Akademichef Tobias Celedon har varit delaktig i processen och är glad att se klubben ta fortsatta steg i sin ungdomssatsning.

-Emil har redan debuterat med A-laget under hösten och Hampus har gjort över 30 mål i U19. Sådana prestationer ska ge ungdomsspelare chansen i A-laget och nu är det upp till dem att prestera även på seniornivå, säger Tobias.

Killarna själva är taggade på att sätta igång arbetet inför nästa säsong.

-Jag känner mig stolt att ha skrivit på ett kontrakt med BoIS och nu är målsättningen att få så mycket speltid som möjligt nästa år, säger den centrala mittfältaren Emil Jönsson.

-Det känns otroligt skönt att få ett seniorkontrakt och jag hoppas redan nästa år kunna bidra med poäng till laget, säger Hampus som beskriver sig själv som en djupledslöpande och teknisk yttermittfältare.

Båda spelare har erbjudits standardavtal för ungdomsspelare som sträcker sig till 2021.

-Klubben kommer ha en utvecklingsplan för samtliga spelare som lyfts upp i A-laget med en prestationsstege som följs upp kontinuerligt av A-stab och akademichef, säger Daniel Stålhammar.

Vi önskar Emil och Hampus ett stort lycka till 2019!

Bild på Emil Jönsson: Nisse Nilsson