Sportlovsvecka vilket innebär att endast U19 och U17 spelade denna helg, bägge lagen tog klara segrar hemma på ett soligt Landskrona IP

U19 vs Varbergs BoIS (4-1)
U19 tog en kontrollerad seger över Varbergs BoIS på hemmaplan trots ett ”skadeskjutet” lag pga skador och sjukdomar. Första halvlek vanns med 2-0 efter mål av Mallek Shraim och Hampus Nilsson. Varberg fick lite kontakt i andra halvlek efter ett olyckligt självmål men när Max Mårtensson sedan gjorde 3-1 togs initiativet tillbaka och när sedan Luka Petrovic gjorde 4-1, som sedermera blev slutresultatet, var det total kontroll för de randiga fram till slutsignalen.

U17 vs Eskilsminne IF (6-1)
Eskilsminne tog tidigt ledningen på Landskrona IP och sedan la sig med elva spelare på egen planhalva och U17 hade svårt att skapa målchanser då man inte lyckades luckra upp det kompakta försvaret. I andra halvlek lossnade det rejält när man bättre hittade in bakom Eskilsminnes backlinje och Mardin Cormusai blev segerorganisatör med fyra mål.

Kommande helg spelar våra tre äldsta akademilag enligt följande
U19 vs Eskilsminne IF söndag 14.00 Landskrona IP (Ligacupen)
U17 vs Falkenbergs FF söndag 18.15 Kristineslätts IP (Ligacupen)
U16 vs Eslövs BK söndag 14.00 Landskrona IP (träningsmatch)