Alla föreningens juniorlag spelade tävlingsmatcher i helgen och nedan följer en kort rapport.

U19 vs Eskilsminne (1-1)
Eskilsminne fortsätter vara svårspelade med många spelare på egen planhalva och U19 hade svårt att luckra upp det kompakta försvaret. Andra halvlek blev bättre spelmässigt även om Eskilsminne tog ledningen. BoIS kvittering gjordes av Edvin Istrefi som även blev slutresultatet.

Falkenbergs FF vs U17 (2-4)
U17 besökte Falkenberg sent på söndagskvällen och det var hemmalaget som tog ledningen på en fast situation. Första halvlek slutade 2-2 men sedan växlade BoIS upp och gjorde en stark kollektiv insats och segern var i underkant sett till matchbilden. Mål: Osama Khattab 2, Stefan Drljaca, Mardin Cormusai.

U16 vs Eslövs BK (6-1)
U16 inledde tävlingssäsongen på starkast möjliga sätt när man besegrade Eslöv hemma med klara 6-1 i DM. Laget har under vintern jobbat mycket med sitt kollektiva anfallsspel och under söndagens match fick man ordentlig utdelning på detta.
Mål: Camil Jebara 2, Jazz Johansen 2, Tycho Olin, Dorian Restelica