Falkenberg FF  vs U19 (1-1)
U19 besökte Falkenberg i Ligacupen och gör en svag första halvlek där man inte alls kommer in i matchen eller följer uppsatt matchplan. Klar uppryckning i andra halvlek och det är långa stunder spel på en planhalva, dock är skärpan för dålig i avslutsfasen och lagen delar på poängen. Mål: Jacob Ondrejka

IS Halmia vs U17 (0-13)
U17 gjorde processen kort med Halmia i Halmstad. 0-5 i halvtid blev till slut 0-13 efter 90 minuter. Ett gediget presspel la grunden för storsegern och med bättre skärpa i avsluten kunde segern blivit större. U17 har nu på fyra matcher i Ligacupen gjort 28 mål! Mål: Osama Khattab 6, Liam Assaf 4, Stefan Drljaca, Oliver Fahst, Camil Jebara

Dösjebro vs U16 (0-2)
U16 besökte Dösjebro i DM:s andra omgång. Dösjebro gjorde det svårt för de randiga gästerna med ett lågt stående försvar samtidigt som U16 föll in i hemmalagets tempo. Dösjebro hade några bra chanser att ta ledningen i första halvlek men den dåliga skärpan räddade U16. BoIS mål kom i andra halvlek och bägge gjordes av Tycho Olin.