U17:s mittfältare Mallek Shraim har skrivit ett treårigt lärlingskontrakt med Landskrona BoIS

Mallek som är född 2003 har spelat i klubben sedan 2013 och 2018 fick han pris som årets ungdomsspelare i föreningen. Mallek har haft en snabb utveckling senaste tiden, så sent som i höstas tillhörde han föreningens U15 lag för att nu under vintern mestadels träna och spela med U19. Utöver det har Mallek varit iväg på olika landslagssamlingar och så sent som idag (tisdag) blev han kallad till ordinarie landslag för spelare födda 2003 26-29 mars på Bosön.

– Mallek har länge visat att han besitter stora fotbollskvalitéer och inför denna säsong blev han uppflyttad till U17. Han har på kort tid visat att han är mogen för nya utmaningar och har under stora delar av vintern tränat och spelat matcher med U19. I höstas satte vi upp en individuell utvecklingsplan för Mallek, då han tagit större steg än vad vi räknat med reviderade vi den planen och erbjöd samtidigt ett lärlingskontrakt, säger Tobias Celedon