Samtliga lag i den a-lagsförberedande verksamheten vann i helgen, mest komfortabel blev U16 seger

U19 vs Ängelholms FF, Ligacupen (3-1)
Derby och gruppfinal mot Ängelholm på ett svårspelat Landskrona IP pga vinden. Ängelholm är trogna till sin spelidé, lågt stående försvar och inga ambitioner att ta initiativet att styra matchbilden trots att laget spelar en division högre än Landskronas dito. Ängelholm tog ledningen i den första halvleken trots att det var BoIS som hade det mesta av spelet. I den andra halvleken fick hemmalaget utdelning på sitt spelövertag och slutsiffrorna skrevs till 3-1. I och med segern vinner U19 sin slutspelsgrupp. Mål: Jacob Ondrejka, Edin Misanovic, Osama Khattab

U17 vs Lödde IF, Ligacupen (7-2)
Efter förra veckans klara seger mot IS Halmia fanns det en liten risk av mättnad i gruppen inför sista och betydelselösa matchen. Första halvlek var en ganska blek historia där ändå BoIS gick till halvtidsvila med 2-1. Efter en tillrättavisning i halvtid visade BoIS klasskillnad och vann andra halvlek med klara 5-1 och totalt 7-2. U17 vinner även dem sin slutspelsgrupp med fem raka segrar och 35-6 i målskillnad. Mål: Mardin Cormusai 3, Camil Jebara 2, Leo Turic 2

U16 vs Furulunds IK, DM (3-0 WO)
U16 behövde inte ens komma till spel i helgen då Furulund tyvärr var tvungna att lämna återbud. U16 vinner sin DM-grupp och närmast väntar slutspel.