I förra veckan lanserade vi vårt nya koncept BoIS-ambassadörer där BoISare kan ta sitt supporterskap ett steg längre genom att hjälpa klubben skapa nästa generation randiga själar. Den första veckan anmälde sig hela 12 st ambassadörer och det känns oerhört kul att våra ambassadörer sprider ”BoIS-ismen” på orter som Rydebäck, Svalöv, Marieholm och på arbetsplatser som DSV och Boliden Bergsö.

Alla ambassadörer får varje månad ett BoIS-paket innehållande allt från matchaffischer till souvenirer som de får i uppdrag att dela ut i sitt område. Vi bestämde oss för att ta ett snack med en av våra nya ambassadörer i Marieholm och höra hur arbetet går inför premiären.

Hej Magnus! Vart är du BoIS-ambassadör och hur är det randiga intresset hos er?  

– Jag är ambassadör i Marieholm och här är intresset för Landskrona BoIS stort. Med Marieholmaren Linus Olsson i dagens BoIS-trupp och en historia med många ”gamla BoIS:are” i Marieholms A-lag genom åren är det en självklarhet att hålla på BoIS om man bor i Marieholm. Anders Nordström som spelade nästan hela 80-talet i BoIS är för övrigt tränare i MIS A-lag den kommande säsongen.

Varför blev du BoIS-ambassadör? 

– Kändes som är intressant idé när jag läste om det och kan jag hjälpa BoIS på något sätt så är det bara att ta chansen.

Hur planerar du att sprida ditt BoIS-paket? 

– Som ungdomsledare i Marieholms IS ser jag det som en självklarhet att sprida mitt BoIS-paket först och främst i klubbens ungdomsavdelning, men även till andra i föreningen och i Marieholm med omnejd.

Hur blev du randig? 

– Pappa pratade ofta om Landskrona BoIS när jag var liten och när min kusin Andreas Jakobsson började spela i BoIS i slutet av 80-talet så var valet enkelt. BoIS blev det !

Ditt bästa BoIS-minne?

– Finns många att välja på, men mitt första riktiga minne är matchen mot Lunds BK på hösten 1993 när man vann med 2-1 och gick upp i Allsvenskan efter bl a ett kanonskott av dansken Johnny Kongsbög. Matcherna mot HIF och Malmö FF i början av 2000-talet är såklart också fina minnen.

Säsongen 2019 står för dörren med premiären mot FC Trollhättan den 7 april på IP. Hur går det för randigt i år?  

– Även om det är många nya spelare som ska bli samspelta så ser jag fram emot säsongen med tillförsikt och hoppas på toppstrid och förhoppningsvis minst kvalplats.

Vi tackar Magnus för sitt engagemang som BoIS-ambassdaör och uppmanar er alla att anmäla er nu genom att maila en intresseanmälan till max.lundmark@landskronabois.com

Läs mer om ambassadörskapet här.