Tjejfotbollen startar upp igen den 16 april, dock med lite annat format än tidigare.

Under hösten inledde Landskrona BoIS och IK Wormo ett samarbete med öppen tjejfotboll på Landskrona IP, ingen föranmälan eller förkunskap krävdes. I ett led att utveckla och försöka nå fler ännu fler tjejer flyttar tjejfotbollen från Landskrona IP till Seminarieskolans idrottshall.

Varje tisdag 17.00-18.00 från 16 april till 4/6 har Landskrona BoIS instruktörer på plats och alla tjejer i åldern 8-14 som vill spela fotboll är välkomna. Ingen föranmälan eller förkunskap krävs, deltagarna ska dock vara idrottsklädda och ha skor för inomhusbruk. Alla pass är självklart kostnadsfria.

Syftet med den öppna fotbollsträningen är att locka fler tjejer till att idrotta och i ett längre perspektiv spela fotboll i någon av Landskronas fotbollsföreningar.

Kontakt för frågor
Tobias Celedon
Mail: tobias.celedon@landskronabois.com
Telefon: 073 956 55 16