Våra tre lag i a-lagsförberedande verksamheten premiärspelade den gångna helgen med blandade resultat.

U19 vs IFK Osby (7-0)
U19 vann till slut komfortabelt mot gästande Osby efter en ordentlig “is-lossning” i andra halvlek. Första halvlek präglades under långa stunder av ett ineffektivt anfallsspel med för många tillslag och lågt bolltempo, detta i kombination med ett lågt och väl samlat IFK Osby. Ledningsmålet kom i första halvleks sista minut när Max Mårtensson satte 1-0. Redan i början av andra halvlek märktes det att vissa korrigeringar gjorts i både utgångspositioner och instruktioner hur Osbys låga försvarspel skulle hanteras och målen trillade in i jämn ström och där Elias Saber gjorde tre. Mål: Elias Saber 3, Max Mårtensson, Theo Hardenby, David Ahlberg, Edvin Istrefi

U17 vs Kristianstad FC (1-1)
U17 premiärspelade på fredagskvällen och fick dela på poängen med KFC, detta trots ett stort övertag, speciellt i första halvleken men där man trots flera klara chanser inte lyckades få in fler än en boll bakom KFC målvakt. Kristianstad jobbade sig in i matchen och i andra halvlek tvingas BoIS till flera byten och tappade initiativet från första halvlek. Mål: Camil Jebera

U16 vs Ängelholm FF (2-4)
U16 som till mångt och mycket är ett helt nytt lag inför denna säsong inledde på bortaplan mot Ängelholms FF, laget fick inte ordning på sitt anfallsspel första halvlek vilket ÄFF utnyttjade till sin fördel när BoIS tappade boll i farliga ytor. Korrigeringar skedde till andra halvlek men de randiga kom inte i kapp målmässigt. Mål: Jazz Johansen, Leon Osmanaj

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS