Alla tre lagen i föreningens a-lagsförberedande verksamhet vann i helgen. För U17 och U16 var det årets första segrar i seriespel.

U19 vs Kristianstad FC (2-1)
U19 besökte Kristianstad på fredagskvällen och tog med sig alla tre poäng hem efter en stark första halvlek där man flera gånger hotade KFC mål och rättvist gick till halvtidsledning. I andra halvlek reducerar KFC på en snabb omställning vilket skapar onödig nerv i matchen då U19 tappar sin matchplan och andra halvlek präglas av mycket kamp. Mål: Elias Saber, Jacob Ondrejka

U17 vs Varbergs GIF (4-1)
U17 inledde seriespelet med att spela 1-1 i första omgången. I omgång två stod Varbergs GIF för motståndet i Varberg. Hemmalaget inledde första halvlek med att stå lågt och väl samlat något som BoIS hade svårt att hantera då man var fantasilösa, lågt bolltempo tillsammans med ett dåligt fokus i passningsspelet.

Tillrättavisning i halvtid och en klar uppryckning i andra halvlek där man bättre utnyttjade ytorna mellan Varbergs backar med tydliga löpningar i djupled och högre bolltempo. Varbergs reducering kom på slarv och slutsiffrorna 4-1 till BoIS var i underkant. Mål: Osama Khattab 3, Stefan Drljaca

U16 vs Qvidings FIF (4-3)
U16 tog sina första poäng i seriespelet när Qviding besegrades på hemmaplan med 4-3. Ett bra presspel bäddade för segern då man vid ett flertal tillfällen stressade gästerna till dåliga beslut i sin uppspelsfas. Fortfarande syns det att laget till mångt och mycket är helt nytt med många nya spelare då uppspelen fortfarande inte är helt synkade vilket ledde till att man bjöd Qviding på en del chanser i onödan. Mål: Anel Spahic 2, Philip Rothoff, Jazz Johansen