Landskrona BoIS ungdom och Marieholms IS fördjupar samarbetet mellan klubbarna på ungdomsnivå med syfte att stärka fotbollsregionen.

Samarbetet innebär konkret att Landskrona BoIS inledningsvis håller i ledarutbildningar för Marieholms IS ledare samt att vi förlägger viss spelarutveckling på Åvallen i Marieholm.

Tobias Celedon om samarbetet
– Samarbetet med Marieholm är exakt sådana samarbeten vi söker. Vi får komma ut till föreningar och hjälpa dem med ledar- och spelarutveckling på deras hemmaplan. Det finns många föreningar i vår fotbollsregion som bedriver god spelarutveckling och kan vi hjälpa till att spetsa till deras verksamhet genom att höja kompetens hos ledare och spelare tror vi att alla gynnas av det både på kort och långsikt.

Magnus Nilsson vice ordf. Marieholms IS
– Vi i Marieholms IS är mycket nöjda med överenskommelsen mellan föreningarna och vi ser verkligen fram emot de möjligheter som detta samarbete kan ge våra spelare och ledare i form av utbildning, utveckling och inspiration.

12-13 augusti kommer Landskrona BoIS hålla en akademicamp på Åvallen i Marieholm och mer info och anmälan görs via följande länk https://landskronabois.sportadmin.se/sida/?ID=253304