U19 vs Lunds BK (2-3)
U19 åkte till Lund där man skulle möta obesegrade Lunds BK som dessutom inte släppt in något mål i sina sex inledande matcher. U19 inledde starkt enligt matchplan och tog tidigt ledningen genom Elias Saber. Trots stort övertag spelmässigt skulle Lund göra de nästkommande målen efter inlägg och gick till halvtidsvila med 2-1.

Tidigt i andra halvlek fick Ivan Majetic sitt andra gula kort vilket gjorde uppförsbacken brantare. Lund förvaltade sitt numerära övertag och utökade till 3-1. BoIS flyttade upp positionerna men närmare än en reducering till 2-3 kom inte de randiga. Mål: Elias Saber 2

U17 vs Limhamn Bunkeflo (7-2)
U17 besökte Limhamn och det var ett bestämt BoIS som tog kommandot direkt. När domaren blåste till halvtid stod det 0-4 med bud på fler mål. I inledning av andra halvlek kom även 0-5 och därefter kom LB in i matchen och reducerade två gånger, dock utan att det blev någon spänning i matchen och till slut skrevs slutsiffrorna till 2-7. Mål: Osama Khattab 3, Edvin Haurdic, Camil Jebara, Josef Abdul-Ghani, Tim Krämer

U16 vs GAIS (4-5)
U16 har haft det tyngre på senaste tid efter en fin start. Mot GAIS blev det tredje raka förlusten och precis som i tidigare matcher släpper laget in “enkla” mål som blir kostsamma. Gästerna från Göteborg gick upp i en 1-4 ledning innan BoIS vände till 4-4. Dock tappade man fokus och GAIS gjorde direkt 4-5 på avspark som även blev slutresultat. Mål: Leo Turic 2, Leon Osmanaj, Stefan Ljepoja

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS