Samtliga äldre akademilag spelade hemma under lördagen och samtliga tog tre poäng

U19 vs IF Lödde (5-2)
Det var inte U19 bästa prestation mot Lödde men laget visade ändå upp klasskillnad över 90 minuter. Man tog en tidig ledning och kontrollerade matchbilden därefter under första halvlek som slutade 3-0 till randig favör. I andra halvlek utökade man till 5-0 innan Lödde reducerade två gånger om. Mål: Theodor Hardenby Öhrwall 2, Edvin Istrefi 2, Hampus Nilsson

U17 vs Varbergs BoIS (5-0)
U17 gjorde processen kort med gästande Varberg. 5-0 i halvtid blev även slutresultatet och resultatet var i underkant, med lite bättre skärpa kunde resultatet blivit större. Utöver fem mål framåt var det även positivt att man höll nollan, den första under seriespel. Mål: Jazz Johansen 2, William Olsson, Liam Assaf, Edvin Haurdic

U16 vs Vinbergs IF (6-4)
U16 match blev en svängig historia där BoIS tidigt går upp i en 2-0 ledning och har chansen att utöka till 3-0 men missar straffen. I de två nästkommande anfallen både reducerar och kvitterar Vinberg efter slarv i speluppbyggnaden. BoIS repar sig och får in två mål till och går till halvtidsvila med 4-2. I inledningen av andra halvlek utökar BoIS till 5-2 och kontrollerar matchen därefter. Vinberg lyckas reducera två gånger under andra halvlek men lyckas aldrig skapa nerv i matchen. Mål: Leo Turic 2, Tycho Olin 2, Florent Behram, Anel Spahic

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS